Glasunderhåll

1. Slå inte på glasytan med kraft. För att förhindra att glasytan repas är det bäst att lägga en duk. När du placerar saker på glasmöbler, se till och undvik kollision.
2, vid rengöring dagligen, torka av med en våt handduk eller tidning, om fläcken kan torka av med en handduk, öl eller varm vinäger, kan du också använda glasrensaren som säljs på marknaden, undvika syra och alkali Stark lösning rengöring. Ytan på glaset på vintern är lätt att frysa och det kan torka av med trasa fuktad med koncentrerat saltvatten eller vitt vin, vilket fungerar bra.
3. När det mönstrade frostade glaset är smutsigt kan det tas bort genom att gnugga tandborsten med rengöringsmedlet längs mönstret. Dessutom är det också möjligt att droppa fotogen på glaset eller torka det på glaset med krita ask och gipspulver, och sedan torka av det med en ren trasa eller bomull så att glaset är rent och ljust.
4, är glasmöbler bäst placerade på en relativt fast plats, rör dig inte fram och tillbaka godtyckligt; För att placera föremål jämnt bör tunga föremål placeras på glasmöbelns botten för att förhindra att tyngdpunkten för möblerna välter. För att undvika fukt bort från kaminen bör den dessutom isoleras från kemiska reagenser som syra och alkali för att förhindra korrosion och försämring.
5, användning av plastfolie och fuktig trasa sprayad med tvättmedel kan också göra det oljefärgade glaset "förnyat". Spraya först glaset på rengöringsmedlet och sätt sedan på plastfolien för att mjukna upp den stelnade oljan. Efter tio minuter, riv av plastfolien och torka av den med en fuktig trasa. Om du vill hålla glaset ljust och ljust måste du alltid rengöra det. Om det finns handskrivning på glaset, gnugga det med blöt vatten och torka sedan det med en fuktig trasa. Om det finns färg på glaset kan du skrubba med varm bomullsäger. Rengör glaset med en ren torr trasa och alkohol. Kan göra det ljust som kristall.