Ljusrör med glasrör

Ljusrör med glasrör
chatta nu
Produktinformation

glasrör ljusstakar

1944

Artikelnr: SH-1944

Storlek: 25 * 89cm

Den här modellen har vi den runda basen och den fyrkantiga basen, vilken du gillar den?


Produktbeskrivning

Pujiang fabrik utlopp billig hög kvadratisk spegel bas kristall träd mittstycken för bröllop bord

1.Size:
H: 89 cm Bas: 25 cm
2.Material
Kristall / glas
3. produktnamn
Pujiang fabrik utlopp billig hög kvadratisk spegel bas kristall träd mittstycken för bröllop bord
4. Paket:
1stk / låda Säkert skumstark och fin kartongförpackning.
5. Kvalitet:
Alla kommer att vara under strikt kvalitetskontroll. Levererar bara dig den bästa kvaliteten.
6. Leveranstid:
3 ~ 20 dagar, beror på den mängd du beställer. Vi lovar leverans i tid.
7. Betalningsvillkor:
30% T / T i förväg, balansera när varorna är färdiga att levereras.
8. Provtillförsel:
Om du behöver prover, kommer vi verkligen att leverera dig det. Men du måste betala för provkostnaden och fraktkostnaden.
9. Provtid:
Vanligtvis kommer prover att skickas ut inom 2 dagar efter att få provkostnadsbetalning. Och om du låter oss använda ditt DHL- eller Fedex-konto, skulle det vara bättre.
Din design kommer också att accepteras. I början tillhandahåller vi små beställningar, då har du en god chans att veta mycket mer om vår kvalitet och service. Allt vi vill är att vår goda kvalitet och service hjälper dig att få fler kunder och fler beställningar. Vi hoppas verkligen att vi kan göra affärer tillsammans.
Instruktioner för montering
Relaterade produkter

Kristallkandelabra, som är gjord av K9-kristallmaterial, med mode och europeisk stil, främst används för bröllopsdekoration. Belysningen ljus är fulla av ljus, fulla av värme, fulla av kärlek, lägga till en romantisk och varm element för bröllop, nu har det blivit mer och mer populärt för bröllopsceremonin. Dessutom används den också mycket för hem-, hotell-, bar- eller restaurangdekoration.
företagsprofil


Företagsinformation:

Zhejiang Phoenix Trading Co, Ltd är en professionell leverantör och exportör som handlar om design, utveckling och produktion av kristallhantverk. Vi är belägna i Pujiang County, Zhe jiang-provinsen i Kina, som är känd som Crystal of Capital.


Vi har mer än 17 års professionell produktion av kristall bröllop dekorationer ljusstake erfarenhet. Vi äger erfarna designteam, stark produktutvecklingsförmåga, efter att ha utvecklat en serie av ny stil och unika produkter.


För närvarande är det främst produkter som kristalldekor och gåva för olika tillfällen och syften, som kristallkandelabra, blommestativ, ljusstake, och så vidare. Och vi strävar alltid efter "strävan efter kvalitet, att skapa ett internationellt varumärke", som ger dig kristallkandelabra i världsklass, perfekt servicekvalitet i kombination med omfattande teknisk support för dig, för att skapa ett nytt fält av kristallartiklar.


Vårt grundläggande mål är att göra vårt bästa för att skapa win-win situation med vår affärspartner baserad på tre viktiga affärsfilosofier, som är pålitlig kvalitet, lägsta pris och snabb leverans. Vi hoppas uppriktigt att gå in i affärer med kunder från hela världen. Vi välkomnar alla kunder hemifrån och utomlands för att skicka oss förfrågningar eller besöka oss.

Fabrik:

1. Vi är direkt fabrik som har mer än 17 års erfarenheter av att producera och har exporterat våra varor till hela världen, USA, Kanada, Europa och Australien är vår stora marknad.
2. Vi har professionellt säljteam, erfarna designteam som kan erbjuda den bästa kommunikationen och servicen för dig.  
3. Liten beställning och spårorder är välkomna, vi kommer att göra ett bra jobb för dig och erbjuder dig högkvalitativa varor.
4 . Det finns nya mönster varje månad, pls uppmärksamma vår webbplats. Dina egna mönster är också välkomna.
5. Om det finns trasiga delar under transporten, berätta för mig, vi kommer att ge dig vår bästa och professionella kundserviceCertifieringar
Kundens feedback
photobankFörfrågning